Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/vooraltijdopreis.nl/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Camperblog #00: De route van onze camperreis Europa | Voor altijd op reis
route camperreis
Camperreis 2017

#00 | De route van onze camperreis door Europa

By
on
16 maart 2017

“En waar gaan jullie dan heen?”

Dat is met afstand de vraag die we het meest gesteld krijgen als het om de route van onze aanstaande camperreis gaat. Een logische en leuke vraag, want er zijn nogal wat mogelijkheden en het houdt ons al een tijdje bezig. Ik kan me er helemaal in verliezen om op zoek te gaan naar de leuke plekjes in Europa die we ‘toch echt gezien moeten hebben’.

De route van onze camperreis

We hebben inmiddels een globale route op papier staan, met een nog iets globaler tijdsschema. Niets moet, alles mag is een motto dat zeer van toepassing is op deze reis. Dus of we alle landen op de route werkelijk gaan zien is nog maar zeer de vraag; als we het ergens bijzonder leuk vinden staat niets ons in de weg om er langer te blijven dan gepland. Het omgekeerde is ook mogelijk. Valt het ergens tegen, om welke reden dan ook, dan zijn we vrij om te verder gaan. Wie weet krijgen we een onweerstaanbare tip van mensen onderweg, dan passen we de route aan.

Het gaat ons erom dat we een ontspannen reis hebben; vooral voor Jens vinden we dat belangrijk. Hij heeft – zoals het er tot nu toe uitziet – het enthousiasme voor reizen al aardig van ons meegekregen, maar drie maanden vanuit een camper leven is toch weer andere koek. Op de Balkan is het sinds een tijdje weer wat onrustiger dus ook dat houden we in de gaten. Want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

De landen op een rij

De voorgenomen route van de camperreis gaat door best een hele hoop landen. De volgorde van de landen die we willen aandoen is: België, Frankrijk, Italië, Montenegro, Albanië, Griekenland, Macedonië, (Kosovo), Bulgarije, Roemenië, Servië, Bosnië & Herzegovina, Kroatië, Slovenië, Hongarije, Slowakije, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Duitsland. Een aardige lijst!

Ik ben benieuwd wat jij van deze route vindt. Zijn we erg enthousiast of gaat dit lukken in ruim 3 maanden?

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anke Feenstra
Amsterdam, Nederland

Ik ben Anke, ik ben voor altijd op reis - met mijn Lada Niva als avontuurlijke compagnon. De titel slaat op mijn passie voor reizen maar ook op de reis die het leven zelf is. Daar schrijf ik over, of het nou vakanties, dichtbije en verre reizen of gebeurtenissen uit het dagelijks leven zijn. Vaak in gezelschap van mijn zoon Jens en de Niva! Ik hoop dat je met veel plezier meeleest.

Nog niet af

Deze site is nog under construction. De camperblogs moeten nog aangevuld worden tot #15 en er staat een aantal nieuwe blogs in de steigers. Bedankt voor je begrip 😉

Zoeken
    %d bloggers liken dit: